Succesvolle interclub Deventer

Geschreven door Minnard op 18 November 2013 in wedstrijdverslag
Verslag door: Britt Büter

Zaterdag 9 november was er weer de Interclub wedstrijd voor C & B-junioren in Deventer. Er namen 12 verenigingen vanuit heel Nederland deel aan deze wedstrijd met allemaal 4 rijders. Namens CSV namen Eva olde Hampsink, Watse Vermaning, Britt Buter en Tim Provoost deel aan deze wedstrijd. Lisette Schoppink was de coach tijdens deze wedstrijd, aangezien er een gediplomeerde coach aanwezig moest zijn.

Om half 6 begon de wedstrijd en het was eerst tijd voor een 500m. Tim, Watse en Britt hebben dicht bij hun persoonlijke records gereden en Eva heeft een dik persoonlijk record gereden met een tijd van 47.41. Daarna was het tijd voor de 1000m voor Eva en Watse. Het begon jammer genoeg te regenen, waardoor het ijs redelijk snel aansloeg. Het was een zware 1000m voor beide rijders, maar ze hebben alsnog goede tijden gereden. Eva reed 1.41.51 en Watse 1.33.05. Eva heeft een goede 5e plaats behaald en ook Watse is 5e geworden.

Er werd weer gedweild en Britt en Tim maakten zich klaar voor hun 1500m. We voelden ons allebei goed en hebben geprobeerd zo dicht mogelijk bij onze pr’s te schaatsen. Het was zwaar, maar er zijn goede tijden
gereden. Britt reed 2.24.71 en Tim 2.21.80. Tim is uiteindelijk 9e geworden bij de junioren B, terwijl hij nog een junior C is. Een klasse prestatie.

We gingen nog even de prijsuitreiking kijken, want er waren ook prijzen voor de beste 3 teams. De 3 beste C’s en B’s werden naar voren geroepen en toen werd Britt’s naam opeens genoemd. Britt is uiteindelijk 2e geworden op haar 500 meter wat ze totaal niet had verwacht. Met ons team zijn we met een goede 4e plaats geëindigd, ook natuurlijk dankzij onze coach Lisette Schoppink!

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus