Leden CSV presteren goed bij interclub SIJE

Geschreven door Minnard op 15 December 2013 in wedstrijdverslag
Verslag door: Minnard Berkhoff

​Afgelopen zaterdagavond, 14 december, heeft op de IJsbaan Twente in Enschede de tweede in een serie van drie wedstrijden om de SIJE-interclub plaatsgevonden. Net als in voorgaande edities presteren de pupillen en C-junioren van CSV meer dan goed. Er word in leeftijdsklassen gestreden en alle leden mogen dan ook deelnemen om de medailles. Elke leeftijdsklasse rijdt aan die klasse gebonden afstanden.

Meisjes pupillen E & F

In de categorie ‘Meisjes pupillen E & F’ namen Lieve Bunt en Tjitske vermaning deel en reden beide tweemaal een 100 meter. Lieve viel helaas op haar eerste 100 meter een een mooie klassering was daarmee uitgesloten. Tjitske heeft de editie van gisteren weten af te sluiten met een mooie eerste plaats.

Pupillen C & D

Meisjes

Esmee Olsman en Nieka Hessing strijden mee bij de pupillen C & D. Deze dames mochten een 100 meter en een 300 meter rijden. Voor Nieka was er een persoonlijk record op de 300 meter. Esmee staat na twee afstanden op een mooie 8e plaats en doet in het algemene klassement nog volop mee om de medailles.

Jongens

Bij de jongens deden Sven van Heun en Joost Meijer mee. Sven staat op een mooie 5e plaats in het klassement. Beide heren reden hun snelste tijd ooit op de 300 meter. Voor Sven was dit een mijlpijl, want door zijn 300 meter binnen de 37 seconden af te leggen voldoet hij aan de limiet voor een 500 meter bij de volgende wedstrijd.

Pupillen B

Meisjes

De dames pupillen B rijden tijdens deze interclub tweemaal een 300 meter. Ook hier zijn er weer verschillende tijden gesneuveld. Zo reden Annebet Dekker, Mette Bramer en Jasmijn de Jonge persoonlijke records op hun 300 meter. Deze goede prestaties resulteerde in mooie plaatsen in het klassement. Annebet staat 1e, Mette 4e, Puck Knol reed helaas geen records, maar staat wel op een mooie 6e plaats en Jasmijn staat 7e.

Jongens

Bij de jongens is het spannend in het klassement. Roman van der Aa, Ewoud Nijkamp, Jasper olde Hampsink en Max Rozendaal doen namens CSV mee. Roman is gisteren als 1e geëindigd. Verder eindigde Max als 4e, Ewoud als 6e en Jasper als 7e. Er waren PR’s voor Roman, Ewoud en Max

Pupillen A

Lidia Tempert neemt deel aan de strijd bij de meisjes pupillen A. Lidia reed een persoonlijk record op de 300 meter gisteren en de 500 meter werd een tijd net een fractie boven haar snelste tijd ooit. Ze staat hiermee op een mooie 3e plaats in een sterk deelnemersveld.

Junioren C

Dames

Berit Bramer en Esmee Companjen hebben hun persoonlijke records aangescherpt op de 300 meter. Verder reden deze dames nog een 500 meter. Berit heeft gisteren een fantastische 5e plaats gehaald en het klassement. Esmee volgt enkele plaatsen lager met uitzicht op meer.

Heren

Gert-Jan Meijer heeft de wedstrijd van gisteren weten af te sluiten met een mooie 3e plaats in het klassement door twee persoonlijke records, zowel op de 300 als op de 500 meter.

Coach Anne kan met veel tevredenheid terug kijken op deze SIJE wedstrijd. De pupillen en C-junioren kunnen met veel vertrouwen de laatste wedstrijd, de finale, tegemoet.

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus