Kars Jansman en Mike Huizinga actief op het NK Junioren Allround en Afstanden

Geschreven door Minnard op 08 February 2014 in nieuws

​Dit weekend, vrijdag 7 februari tot en met zondag 9 februari zijn drie leden van CSV Vriezenveen actief in Tilburg op het NK Junioren Allround en Afstanden. Mike en Kars trainen allen onder het Gewest Overijssel.

Junioren A

Bij de junioren A rijdt Kars Jansman zowel de allround Kampioenschappen als de kampioenschappen per afstand. Kars z’n toernooi is gisteren begonnen met een 500 meter en een 3000 meter. Op de 500 meter rijdt hij een redelijke tijd van 39.35. Dit was zo’n 3-4 tienden van een seconden sneller dan exact een week geleden bij de Gruno Bokaal in Groningen. De 3000 meter, toch zijn afstand, reed hij in een fantastische tijd van 3:58 waarmee hij een 3e plek veroverde en de eerste medaille op het Nederlandse Kampioenschap is daarmee binnen. In het klassement zijn ook goede zaken gedaan door deze goede 3000 meter.

Junioren B

Voor Mike Huizinga beginnen vandaag de Nationale Kampioenschap.Hij is actief op zowel de 500 meter en de 1000 meter. Mike start op de 500 meter in rit 8 en op de 1500 meter in rit 6. Hij is er enorm op gebrand om te laten zien wat hij waard is. Een goed klassement waar hij vooral zelf tevreden op terug kan kijken is belangrijk. CSV Vriezenveen is trots om 2 leden actief te hebben op het hoogste podium voor de junioren.

Mike Huizinga
Mike Huizinga
Kars Jansman
Kars Jansman

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus