Veel persoonlijke records tijdens eerste wedstrijd van het seizoen

Geschreven door Minnard op 13 October 2014 in wedstrijdverslag

Openingswedstrijden, 11 & 12 oktober

In de openingswedstrijd van het seizoen is het voor vele natuurlijk spannend om te zien hoe ze er voor staan. Hoe ben ik de zomer doorgekomen? Hebben de zomertrainingen al effect? Merk ik dat ik beter ben geworden en zie ik dat al terug? Op al die vragen komen in de eerste wedstrijden vaak al snel antwoorden.

Pupillen

Dit weekend werden er de eerste schaatstraining wedstrijden georganiseerd door de baan commissie van de IJsbaan Twente in Enschede gereden door de pupillen, junioren en senioren. Aan de pupillen wedstrijden deden namens CSV mee Annebet Dekker, Bo Hekkelman, Jasmijn de Jonge, Puck Knol, Mette Bramer, Sam Brinkman, Joost Meyer, Sven Heun, Esmee Olsman, Marleen Fransen, Nieka Hessing, Rens Reinders, Tjitske Vermaning, Lieve Bunt, Marieke Heun, Linde Brinkman en Max Rozendal. Voor Linde , Marieke, Rens, Bo, Marleen,en Sam was het een eerste ervaring om een wedstrijd te mogen rijden en ze deden het super goed . Lieve, Tjitske, Nieka, Annebet verbeterden hun PR op de 100 meter. Sven, Mette, Puck en Max verbeterden hun PR op de 300 meter en Puck en Max verbeterden hun PR ook nog eens op de 500 meter. Alle overige pupillen reden een scherpe tijd maar konden hun PR niet verbeteren.


Junioren

Voor de wedstrijd waarbij alle klasses zich mogen inschrijven, (junioren en senioren), op zaterdag reden Tim Provoost en Adrian Egas op de 500 en 1000 meter. Op zondag werd er door Jeroen Schoppink, Watse Vermaning en Lydia Tempert gestreden op de 1000, 1500 en 3000 meter Jeroen verbeterde zijn PR op de 3000 met een tijd van 4.21 . Watse, Lydia ,Eva en Lisette reden scherpe tijden maar konden hun PR niet verbeteren.

Al met al een geslaagd weekend en veel aandachtspunten voor de komende weken!

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus