Winst voor CSV bij interclub in Deventer

Geschreven door Minnard op 17 November 2014 in nieuws wedstrijdverslag

​CSV EERSTE BIJ DE INTERCLUB WEDSTRIJD GEORGANISEERD DOOR DE DEVENTER IJSCLUB

Tijdens het afgelopen weekend werd er door de Deventer IJsclub (DIJC) Interclub wedstrijden voor junioren C en B georganiseerd op de ijsbaan de Scheg. Hieraan namen in totaal 12 clubs aan deel. Voor CSV deden Eva Olde Hampsink, Watse vermaning, Britt Buter en Tim Provoost hieraan mee.

Eva en Watse reden beide de 500 en de 1000 meter wedstrijd en Brit en Tim reden beide de 500 en de 1500 meter wedstrijd. Brit en Watse wonnen hun beide afstanden en de topprestatie van Eva en Tim maakte dat CSV eerste werd als club in het totaal klassement.

SIJE-interclub

Ook werden er door de Sport- en IJsvereniging Enschede (SIJE) Interclub wedstrijden georganiseerd op de IJsbaan Twente in Enschede voor pupillen en junioren. Namens CSV deden Lieve Bunt, Marieke van Heun, Linde Brinkman, Tjitske Vermaning, Nieka Hessing, Marleen Fransen, Rens Reinders, Esmee Olsman, Sven van Heun, Joost Meijer, Sam Brinkman, Annebet Dekker, Puck Knol, Mette Bramer, Jasmijn de Jonge, Berit Bramer, Esmee Companjen, Ewoud Nijkamp, Max Rozendal en Gert-Jan Meijer mee.

Lieve, Linde, Nieka en Marleen verbeterden hun PR op de 100 meter. Marleen, Rens, Esmee, Sven, Joost, Sam, Gert-Jan, Mette en Berit verbeterden hun PR op de 300 meter. Mette, Gert-Jan en Jasmijn verbeterden hun PR op de 500 meter. Annebet en Max kwam door een val niet bij hun PR’s in de buurt.

In Utrecht waren er de landelijke selectie wedstrijden voor junioren B&C voor de landenwedstrijd tussen Nederland, Duitsland en Noorwegen. Hier deed van CSV Lidia Tempert aan mee, die vanwege haar eerdere prestaties geselecteerd was voor deze wedstrijd. Lidia schaatste als junior C de 500 meter en de 1500 meter en behaalde daarmee de 11e plaats.

In Dronten was er de Holland Cup wedstrijd. Kars Jansman schaatste de 5000 meter in een tijd van 6.54.19 wat goed was voor een 10e plaats. Volgens zijn trainer Johan Freriksen een prima prestatie voor Kars. Winnaar van de Holland Cup wedstrijd was Jan Blokhuijsen.

Foto: CSV winnaar Interclub wedstrijd DIJC met Eva Olde Hampsink, Watse vermaning, Britt Buter, Tim Provoost en trainer Aaldert Pol.

Podium
Podium

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus