Jeroen Schoppink 1e op het 11de Masters International Criterion schaatswedstrijden in Erfurt

Geschreven door Minnard op 10 December 2014 in nieuws

Masters International Criterion

Jeroen die meedoet in de selectie van Masters 30 plus, werd met flinke afstand eerste op de 500 en 1500 meter. Hij verbeterde ook nog eens op de 1500 meter zijn persoonlijke record in 1.57.75

Jeroen zet hiermee een goede stap voor een hoge eindscore straks in Calgary Canada. Hij neemt namelijk van 6 t/m 8 februari 2015 deel aan het WK Masters in de Olympic Oval. De Olympic Oval is één van de snelste ijsbanen ter wereld.

Eindhoven Trofee

Kars Jansman deed mee aan de Eindhoven Trofee, tevens ook Holland Cup allround in Eindhoven. Dit is ook een wedstrijd om startplaatsen te verkrijgen voor het NK Allround. Zaterdag stond de 500 meter en de 5000 meter op het programma en zondag de 1500 meter en de 300 meter. In het eindklassement behaalde Kars een dertiende plaats. De 3000 meter telde niet mee voor het klassement, waardoor Kars waarschijnlijk net te kort komt voor plaatsing voor het NK Allround. Jan Blokhuijsen werd winnaar van de Eindhoven Trofee.

Kars Jansman
Kars Jansman

In Deventer schaatste Mike Huizenga een trainingswedstrijd op de 500 meter.

Op de ijsbaan Twente in Enschede waren er Interclub wedstrijden voor pupillen en junioren C. Deze wedstrijden zijn georganiseerd door ijsvereniging SIJE. Voor CSV deden hieraan mee: Lieve Bunt, Marieke van Heun, Linde Brinkman, Tjitske Vermaning, Nieka Hessing, Marleen Fransen, Rens Reinders, Esmee Olsman, Sven van Heun, Sam Brinkman, Mette Bramer, Jasmijn de Jonge, Annebet Dekker, Berit Bramer, Max Rozendal, Roman van der Aa, Bo Hekkelman, Puck Knol en Ewoud Nijkamp.

Linde en Rens reden een PR op de 100 meter. Marleen, Sam, Jasmijn, Mette, Bo, Ewoud en Max reden een PR op de 300 meter. Tevens reden Mette en Bo een PR op de 500 meter.

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus