Annebet Nederlands Kampioen Kortebaan

Geschreven door Minnard op 16 December 2014 in artikel nieuws wedstrijdverslag

‚ÄčNK Kortebaan

Annebet Dekker, lid van schaatsvereniging CSV, is zondag Nederlands Kampioen geworden op de korte baan bij de meisjes pupillen A.

Op zondagmiddag deed Annebet mee aan het Nederlandse Kampioenschap op de ijsbaan Flevonice in Biddinghuizen. Deze afvalwedstrijd werd georganiseerd door de STG Dronten en ging voor de pupillen over een afstand van 120 meter. Annebet won van al haar tegenstanders in de afvalrace telkens weer en werd hierdoor Nederlands Kampioen.

Annebet Dekker had een super weekend. Ze werd dit weekend ook al 3e tijdens de Kardinge bokaal in Groningen. Deze werd georganiseerd door het KNSB gewest Groningen op de ijsbaan van het sportcentrum Kardinge. Annebet kwam hier uit voor het gewest Overijssel.

Daarbij werd ze 3e op de 700 meter in een tijd van 1.02.92 wat tevens een PR was. En ze werd nog eens 3e op de 500 meter met een tijd van 44.78.

Samen met andere leden, die uitkomen voor het Gewest Overijssel, werd het Gewest Overijssel als geheel 1e. Dit is een geweldige prestatie voor de schaatsers uit onze provincie.

Annebet op het podium
Annebet op het podium

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus