Mette Bramer wint gewestelijk kampioenschappen marathon

Geschreven door Minnard op 22 December 2014 in nieuws wedstrijdverslag

​Mette Bramer 1e bij de Gewestelijke Kampioenschappen Marathon

Mette Bramer behaalde de 1e plaats tijdens de gewestelijke kampioenschappen op ijsbaan de Scheg in Deventer. Mette komt uit in de categorie pupillen A, won de marathon over 6 ronden van 400 meter door in de eindsprint de snelste te zijn voor haar rivalen. Mette plaatste zich door deze overwinning rechtstreeks voor het Nederlands Kampioenschap dat plaatsvindt op 21 februari 2015 op de kunstijsbaan Optisport in Breda.

Puck Knol werd 2e bij de meisjes pupillen A, waardoor het podium nagenoeg gevuld was met de roodzwarte clubkleding van CSV. Voor beide meiden een prachtige prestatie.

Berit Bramer werd 3e bij de junioren. Deze wedstrijd ging over een afstand van 8 ronden.

Aan de baancommissie klassewedstrijden in Enschede deden Gert Jan Meijer, Britt Büter, Nicole Woolderink, Tim Provoost, Esmee Companjen, Jeroen Schoppink, Watse Vermaning, Lidia Tempert en Eva Olde Hampsink voor CSV mee. Zij schaatsen de afstanden 500, 1000, 1500 en/of 3000 meter.

Gert Jan reed op de 500 en de 1000 meter een PR en Lidia en Watse op de 1500 meter.