2014 succesvol voor CSV

Geschreven door Minnard op 01 January 2015 in artikel nieuws

​Zittend achter de oliebollen, terwijl het vuurwerk buiten luid wordt afstoken: een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Een jaar met successen en ook met verdriet.


Helaas zijn we een sportief lid op veel te jonge leeftijd verloren, Ger Soepenberg. In deze dagen zijn wij ook in gedachten bij zijn familie.


Een jaar met successen was het zeker. Maar liefst vier leden zijn gevraagd voor de KNSB-Baanselectie: Watse Vermaning, Eva Olde Hampsink, Annebet Dekker en Lidia Tempert.
Mette Bramer zit dit jaar in het THO.


Op 14 december verraste Annebet Dekker ons door Nederlands Kampioen te worden op het Nationaal Pupillentoernooi kortebaan in Biddinghuizen. En wat was het een succesvol jaar voor ons lid Kars Jansman. Als je daarbij de CSV-site bekijkt valt pas echt op hoeveel winsten door de CSV-leden zijn behaald, zoals: Jeroen Schoppink, die 1e is geworden op het 11de Masters International Criterion te Erfurt. De junioren die 1e zijn geworden bij de interclub wedstrijd georganiseerd door de Deventer IJsclub. Mette Bramer die 1e werd bij de Gewestelijke Kampioenschappen Marathon; Puck Knol werd hier een knappe 2e.

Ook dit jaar zijn er weer veel pr’s gereden, zowel door de pupillen- als ook door de juniorengroep.


Prachtig is te zien, dat naast de ambitie, CSV een fijne gemoedelijke en saamhorige vereniging blijft. We hebben een hele gezellige en hechte pupillen-, junioren- en seniorengroep.
Bij de pupillen zijn er leuke activiteiten georganiseerd. Een geweldig kamp en een leuke sinterklaasviering.
Helaas voor de junioren kon Erfurt niet doorgaan, toch altijd het hoogtepunt van het jaar.

We hebben weer een enorme inzet mogen ontvangen van onze trainers: Aaldert Pol, André Withaar, Minnard Berkhoff, Rina van Münster, Anne Nijhof, Anja Bos en Johanne Dekker, die dit jaar haar intrede als trainer heeft gedaan. Marco Pol heeft helaas moest stoppen i.v.m. gezondheidsredenen.
Niet te vergeten: de hulp van Tim Provoost, die hij heeft geboden bij ziekte.
Wat mogen we als vereniging onze handen dichtknijpen met deze trainers. Bedankt hiervoor!!!

Dit jaar heeft er ook een bestuurswissel plaats gevonden. Geert Berkhof heeft als voorzitter afscheid genomen en ook Jenny Kruiskamp is gestopt als bestuurslid.
Zij hebben de afgelopen 10 jaar veel voor de vereniging betekend. Dank nogmaals voor jullie inzet!

De hechte, saamhorige vereniging maakt dat er altijd leden opstaan als dat nodig is. Tijdens de trainingen en activiteiten is er altijd hulp. Dit is ook nodig want we hebben in 2014 maar liefst 16 nieuwe leden mogen verwelkomen.


Naast veel nieuwe leden hebben we maar liefst 4 nieuwe sponsoren en 1 nieuwe kledingsponsor mogen ontvangen: Bulters en Ekkel, Triolet, Schoonheidssalon Martenique Bunt-Bos, Woolderink Klassieker Techniek en Reinders Letselschade.

Mocht U denken: het lijkt mij ook wel wat om sponsor te worden, dan bent U van harte welkom!!


Tot slot wil ik U allen een goed, sportief en bovenal gezond 2015 toewensen!!

Met vriendelijke groet,

Martin Bunt (voorzitter CSV)

Reacties mogelijk gemaakt door Disqus